Espai Visual

L’opinió d’un activista en defensa de la reforma del sistema educatiu.

Us recomano que visualitzeu aquest vídeo. És una entrevista d’ Eduard Punset a Robert Schank, un dels principals investigadors de la teoria de l’aprenentatge. Tot i que no se sent gaire bé diu coses molt i molt interessants com per exemple:
  • “S’aprèn fent”
  • “Hem d’entendre l’educació com a pràctica i experiència”
  • “Els mestres s’haurien de concentrar en intentar comprendre què és el que els estudiants poden fer i ajudar-los a fer-ho”
  • “L’educador ha de tutoritzar els estudiants a millorar el que fan mentre practiquen i milloren”

"Et penses que el teu fill no t'escolta, però t' observa tot el dia"
Maria Teresa de Calcuta


Exemple molt bonic que es va treballar en una de les sessions dels vespres ecològics, la formació que estem fent per a pares i  mares, i que reforça la reflexió de la mare Teresa de Calcuta.
 No us el perdeu, val realment la pena.
EL PLANETA LILA
Vídeo molt i molt interessant, on podem veure que, en el planeta terra, tots som únics,especials, i diferents. I que, gràcies això, cadascú pot treure el millor d' ell mateix, compartir-ho i créixer junts. 
La diversitat és enriquidora per tots, aprofitem-la!!
Aquest vídeo ha estat treballat per tots els cursos de l'etapa 3-7, des de l'Ecologia Emocional i podem assegurar que  ha agradat molt!!
Es recomanable per a totes les edats!EL RESPECTE
Hola a tots!! Us convidem a veure el següent vídeo on parla del respecte a les diferències (races, cultura, religions...). El recomanem per l'etapa de ESO i cicles formatius.ECOLOGIA EMOCIONAL
La nostra pàgina web

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada